На Донеччині викрито торгівельну мережу, яка розповсюджувала алкоголь сумнівної якості на території регіону


За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури співробітниками ГУ ДФС у Донецькій області та спецпідрозділом «Фантом» викрито мережу магазинів роздрібної торгівлі, у якій реалізовували алкогольні вироби сумнівної якості.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2021 року службові особи маріупольського підприємства налагодили канал збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв через власну торгівельну мережу у містах Курахове, Волноваха, Вугледар, Селідове, Добропілля, Білозерське та Маріуполь.

У рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання та зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв) проведено санкціоновані слідчим суддею обшуки на території 10 торгівельних об’єктів.

Під час обшуків виявлено та вилучено понад 3 тисячі літрів алкогольних напоїв без марок акцизного податку та з марками, що не відповідають офіційним зразкам, документи фінансово-господарської діяльності, а також чорнові записи.

За попередніми даними, вартість вилучених алкогольних напоїв склала 700 тис грн.

Наразі вирішуються питання щодо накладення арешту на вилучене майно та проведення судових експертиз.

Досудове розслідування триває.
Возможно, это изображение (бутылка)
Нет описания фото.
Возможно, это изображение (в помещении)

Відділ інформаційної політики

Донецької обласної прокуратури

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Волновахи

17.03.2021 17:04