Управління ЖКГ змусило «Полтававодоканал» відкрити проїзд вулицею Пилипа Орлика

Управління з питань житлово-комунального господарства відновило рух на центральній вулиці, яку водоканал з грудня підготував до ремонту, але безпосередні роботи так і не розпочав

У п’ятницю, 15 січня, у Полтаві відновили рух транспортних засобів вулицею Пилипа Орлика.

Як пояснили в управлінні ЖКГ Полтавського міськвиконкому, на їх вимогу працівники обласного КП «Полтававодоканал» прибрали блоки на ділянці вулиці Пилипа Орлика: від будинку № 18 до будинку № 30а, встановлені для проведення ремонтно-монтажних робіт, які так і не почалися. У 20-х числах грудня водоканал перекрив вулицю, щоб розпочати ремонт колектора, але фактично нічого для цього не зробив. 

В кінці грудня заступник начальника виробничо-технічного відділу водоканалу Максим Антонович в коментарі «Полтавському телебаченню» пояснив тривалу паузу тим, що водоканал не мав погодження на земляні роботи від інших комунальних служб, які відповідальні за інші інженерні комунікації, які пролягають у зоні цих робіт.

Чому водоканал спочатку не отримав письмові погодження, наприклад від «Полтавагазу», а потім вже клопотав про перекриття вулиці — невідомо.

Саме тому управління звернуло увагу, що перекриття вулиці створило значні незручності для жителів міста, а «Полтававодоканал» за місяць так і не розпочав роботи. До цього відповідну рекомендацію винесла інспекція з контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста.

Нагадаємо, реконструкцію ділянки каналізаційного колектора на вул. Пилипа Орлика від вул. Гоголя до Соборного майдану замовили київському ТОВ «Спецінжиніринг Постач» — за 16,5 млн грн. За договором, роботи мають виконати до кінця 2021 року.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Джерело: www.poltava.pl.ua

Категорії: Новости Полтавы

18.01.2021 16:26