У Полтаві оштрафували магазини «Єва», «Прстор» і «Сяомі» за роботу на вихідних

Під час карантину вихідного дня у Полтаві, Гадячі та Миргороді зафіксували роботу магазинів, яким це було заборонено. Оштрафували мережі «Єва», «Прстор», «Сяомі» та «Алло»

Протягом вихідних на Полтавщині перевірили 1012 суб’єктів господарювання, яким було заборонено працювати через режим вихідного дня. Порушення карантинних вимог зафіксували на 14 об’єктах. Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області.

Санітарні інспектори надали 14 приписів (пропозицій), а також склали 9 протоколів про адміністративне правопорушення таким закладам як:

Полтава:

  • торговельна мережа «Єва» на вул. Соборності, 48, Небесної Сотні, 61, вул. Шевченка, 33, Великотирнівська, 39;
  • торговельна мережа «Простор» на вул. 23 Вересня, Соборності, 64;
  • магазин «Сяомі».

Гадяч — магазин «Простор», на вул. Гетьманській, 11.

Миргород — магазин ТОВ «АЛЛО» на вул. Гоголя, 139.

За фактами виявлених порушень карантину вихідного дня фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області склали протоколи про адміністративне правопорушення. Мінімальний розмір штрафу за такі порушення складає 17 тис. грн. Перевірки тривають.

Нагадаємо, відповідно до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Полтавської області, з 14 листопада по всій Полтавській області запроваджений карантин вихідного дня — коли максимальні обмеження, близькі до повного локдауну, діють по суботах і неділях. У будні дні по всій території області запроваджуються пом’якшені обмеження, які відповідають тим, які раніше діяли у «помаранчевих» карантинних зонах.


Источник: www.poltava.pl.ua

Категории: Новости Полтавы

30.11.2020 12:23