Оперативники Центрального відділу поліції Маріуполя затримали підозрюваного у скоєнні розбійного нападу

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят
Погрожуючи пістолетом зловмисник вимагав у продавчині крамниці надати йому гроші з каси та не дочекавшись їх вихватив з її столу термінал безготівкового обслуговування.

Днями, до поліції надійшло повідомлення про вчинення розбійного нападу на продавця у продуктовому магазині. Невідомий у медичній масці погрожував жінці предметом схожим на пістолет та вимагав гроші. Однак, не дочекавшись коштів, вибіг із крамниці з терміналом безготівкового обслуговування. Із заявою до поліції постраждала звернулася через декілька днів.

Оперативники Центрального відділу поліції вилучили відеозаписи з камер спостереження на прилеглих будівлях, опитали продавця, та в ході розшукових заходів вже за кілька днів встановили особу підозрюваного.

Ним виявився місцевий мешканець 1997 року народження. Останнього було знайдено за місцем мешкання. Як речовий доказ в його будинку також було виявлено револьвер системи Флобер.

В ході розмови із правоохоронцями чоловік розповів, що позбувся чужого майна. Наразі тривають слідчі дії.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України ( Розбій). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Джерело: mariupol-police.dn.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

26.05.2020 11:43