Бив руками, ножем і сокирою: заґратовано рецидивіста, який вдруге позбавив життя людину

Бив руками, ножем і сокирою: заґратовано рецидивіста, який вдруге позбавив життя людину
Дружківським міським судом задоволено клопотання Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою раніше 7-разово судимому чоловіку, підозрюваному у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 травня 2020 року чоловік, 2 роки тому звільнений з місць позбавлення волі, де відбував покарання за смертельне побиття людини, розпивав за місцем свого мешкання у м. Дружківці спиртні напої разом із товаришем.

Під час вечері гість став висловлюватись на його адресу нецензурною лайкою та на зауваження не реагував. «Заспокоїти» друга хазяїн вирішив спочатку руками, а потім вдарив ножем у сідницю. Згодом, незважаючи на вмовляння його не вбивати, зловмисник побив товариша дерев’яною палицею, а коли той намагався виповзти з будинку, аби покликати на допомогу, взяв у сараї сокиру та двічі вдарив його лезом у грудну клітину.

Побачивши, що жертва перестала подавати ознаки життя, чоловік, з метою приховання злочину, переніс тіло на свій город, де закидав одягом, гіллям та ковдрою.

Труп потерпілого виявлено 9 травня правоохоронцями.

До завершення досудового розслідування підозрюваний перебуватиме за гратами.

Прес-служба прокуратури Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Донецка Новости Славянска Новости Краматорска Новости Дружковки

13.05.2020 21:07