Поліцейські вилучили у жителя Волновахи розфасовану марихуану

У помешканні чоловіка виявлено згортки із наркотичною речовиною загальною вагою близько 350 грамів. За фактом розпочато досудове розслідування.

До поліції Волновахи надійшло повідомлення про те, що місцевий мешканець незаконно зберігає у себе вдома наркотичну речовину.
У результаті санкціонованого обшуку співробітники кримінального блоку та слідчо-оперативна група виявили та вилучили близько 350 грамів готової до вживання марихуани. Розфасований по паперових згортках наркотик зловмисник ховав у будинку та господарському приміщенні.

Поліцейські встановили, що 58-річний чоловік зібрав врожай конопель з власного городу. За словами правопорушника, наркотичний запас призначався для особистого вживання.
Вилучений канабіс направлено на експертизу.
За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Волноваський відділ поліції

Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Волновахи

06.05.2020 17:06