Понад 1300 метрів заборонених знарядь лову за тиждень виявили прикордонники


Під час несення служби військовослужбовцями Донецького прикордонного загону протягом минулого тижня фіксувалися і припинялися правопорушення. Зокрема, прикордонниками відділу прикордонної служби "Маріуполь" та ВПС "Ялта" в районі відповідальності було виявлено та вилучено заборонені знаряддя лову довжиною 1300 метрів. Про це повідомляє прес-служба Донецького прикордонного загону.

В трьох випадках в тенетах виявлено водні біоресурси. В двох випадках складено протоколи за ст. 85 КУпАП (у випадках вилову біоресурсів забороненими знаряддями лову риби). Ще в двох випадках направлено повідомлення до поліції за ст. 249 ККУ, внесено відомості до ЄРДР.

У випадках порушень правил прикордонного режиму, причалювання в темний час доби поза пунктом базування, відсутності документів на громадян було складено 4 протоколи за ст. 202 КУпАП.

Військовосдужбовці Донецького прикордонного загону продовжують моніторинг надводної обстановки та НАГАДУЮТЬ громадянам про обовязкове дотримання законодавства аби не нанести шкоди водному світу України.
На изображении может находиться: люди стоят, океан, небо, на улице, вода и природа

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Ялты

21.04.2020 12:43