До Маріупольського загону Морської охорони завітав французький журналіст

До Маріупольського загону Морської охорони в рамках своєї творчої поїздки до зони проведення Операції Об’єднаних Сил завітав французький політичний журналіст, філософ та письменник Бернар-Анрі Леві.
На його рахунку понад 20 книжок, зокрема, на гострі політичні теми. Про це повідомили у прес-службі Маріупольского прикордонного загону Морської охорони.
Він висвітлював конфлікт в колишній Югославії на початку 1990-их, підтримував війну з тероризмом в Афганістані. Під час бойових дій в Південній Осетії в 2008 році вів репортажі з Грузії.
У лютому 2014 року Бернар-Анрі Леві виступив на сцені Євромайдану з промовою, яку опублікувала газета «Le Monde» 🗞під назвою «Ми всі — українці». В 2015 році Леві став одним із засновників Агентства модернізації України»
Таке глибоке занурення в долю України не залишає французького діяча осторонь від подій на Сході. Зустріч було присвячено охороні морських рубежів в умовах невизначеності чітких меж між державами, що перестали бути братніми, і перебувають у стані гібридної війни.
Бернар-Анрі Леві висловив слова щирої підтримки морським прикордонникам, захоплення їх мужністю і стійкістю, побажав всьому українському народу скорішого відновлення кордонів, збереження цілісності держави та мирного життя у процвітаючій країні.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

28.01.2020 13:41