Маріупольські патрульні продовжують вилучати у містян, ймовірно, наркотичні речовини

Маріупольські патрульні продовжують вилучати у містян, ймовірно, наркотичні речовини

Вихідними інспектори патрульної поліції у різних районах міста затримали чотирьох громадян, що мали при собі згортки з, ймовірно, наркотичними речовинами. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Донецької області.

18-річну дівчину патрульні помітили на вулиці Кленовій. Побачивши поліцейський автомобіль, вона раптово розвернулася та намагалася сховатися. Під час спілкування з інспекторами громадянка чесно зізналася, що має пакунок з амфетаміном, який напередодні придбала у соцмережі. Для подальшого з’ясування обставин на місце викликали слідчих Центрального відділення поліції.

За аналогічних обставин патрульні затримали ще трьох чоловіків, у яких при поверхневих перевірках виявляли полімерні згортки з речовинами, обіг яких, ймовірно, заборонений. Усі затримані підтверджували, що знайдені згортки придбали через соціальні мережі для власного споживання. В усіх випадках на місце залучалися слідчі для вилучення речовин.

Патрульна поліція Донецької області закликає читачів повідомляти поліцію про підозрілих громадян, які можуть ховати чи шукати наркотичні “закладки” у місті. Дзвінки на лінію 102 безкоштовні.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

28.01.2020 13:24