На дорогах Львівщини очікують ожеледицю

На дорогах Львівщини очікують ожеледицю
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 27 – 28 грудня часом сніг.

27 – 28 грудня на дорогах збережеться ожеледиця.

Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Водночас, Львівські рятувальники звертаються до пішоходів з проханням бути обачними перебуваючи на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних. В разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Джерело: https://lv.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/12272.html

Категорії: Новости Новости Славского Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Жовкви

27.12.2019 08:21