Інформація щодо замінування районного суду Волновасі не підтвердилася

Сьогодні о 08.40 надійшов дзвінок від аноніма на 102 про те, що приміщення державної установи по вулиці Ювілейній заміновано. Перевірка тривала понад 4 години. Жодних підозрілих чи вибухонебезпечних предметів виявлено не було.



На місце події негайно було спрямовано слідчо-оперативну групу Волноваського відділу поліції, керівництво поліції, працівників ДСНС, вибухотехнічну та кінологічну службу обласного главку.
З приміщення держустанови було негайно евакуйовано 82 особи, це працівники суду та відвідувачі. Поліцейські також оточили прилеглу територію. Далі на місці працювали вибухотехніки та кінологи. Жодних підозрілих чи вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Станом на 12.00 районний суд розпочав роботу в штатному режимі.



Вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Наразі правоохоронці встановлюють особу, яка причетна до вчиненого правопорушення.

Волноваський відділ
поліції Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Волновахи

27.02.2019 12:52