На Сколівщині допомогли травмованим лижникам

На Сколівщині допомогли травмованим лижникам
Впродовж дня 13 лютого на гірськолижних курортах г. Тростян та г. Високий Верх під час катання травмувались 3 туристів-лижників. Рятувальниками Славської пошуково-рятувальної частини була надана потерпілим перша домедична допомога, та були проведені роботи по транспортуванню травмованих туристів до підніжжя гори, де їх чекали медики.

Так протягом дня травму лівої руки отримав 13-річний Львівянин, травмувала ліву ногу ще й жителька столиці, ще один житель Львівської області отримав травму голови під час катання.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує, про правила безпечного катання на гірськолижних трасах, дотримуйтесь безпечної швидкості, яка дасть вам час для додаткового маневру щоб уникнути зіткнення, не зловживайте спиртними напоями під час катання, адже час реакції зменшується в рази, одягайте захисне спорядження та теплий одяг, не з’їжджайте з трас та пам’ятайте, що в місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник – серйозна небезпека для оточуючих!

Джерело: lv.dsns.gov.ua

Категорії: Новости Славского Новини Сколе

14.02.2019 12:46