На блокпосту «Богатир» правоохоронці зі складу ООС вилучили амфетамін

Наркотик перевозив всередині автомобіля 26-річний пасажир. Маршрут автотранспорту пролягав від Запоріжжя до Костянтинівки, однак кінцевому пункту призначення завадили поліцейські з Великої Новосілки та їх колеги з Дніпропетровської області.
При несенні служби на блокпосту «Богатир» співробітники Великоновосілківського відділення поліції та додані сили ГУНП в Дніпропетровській області здійснювали контроль проїжджаючого транспорту, водіїв та пасажирів. Автомобілі проходять ретельний огляд, а при необхідності - і повну перевірку.
Під час такої перевірки автомобіля служби таксі, яке рухалося з Запоріжжя до Костянтинівки, правоохоронці звернули увагу на те, що в салоні автомобіля, а саме у пасажирському сидінні, знаходиться згорток з речовиною, схожою на наркотичну.
Було встановлено, що пакунок попередньо належить 26-річному пасажиру таксі. З його слів стало відомо, що він нещодавно придбав амфетамін в Інтернеті. Пояснив, що в пакеті приблизно 50 грамів наркотику, ціна якого на «чорному ринку» - 25 тисяч гривень. На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, які вилучили його та направили на експертизу. Після отриманих результатів буде надана точна кваліфікація.
Попередня кваліфікація факту - ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення придбання, збереження, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Великоновосілківське відділення
поліції Донецької області


Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Волновахи

06.02.2019 21:45