Колишнього касира «Ощадбанку» засуджено за отримання хабара

Колишнього касира «Ощадбанку» засуджено за отримання хабара
Колишнього касира «Ощадбанку» засуджено за отримання хабара

Артемівським міськрайонним судом оголошено вирок колишньому контролеру-касиру відокремленого безбалансового відділення філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк», яку визнано винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 354 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання працівником підприємства, установи чи організації неправомірної вигоди за вчинення чи невчинення будь-яких дій в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, або в інтересах третьої особи) КК України.

Суд встановив, що у грудні 2017 року 41-річна касир погодилась на пропозицію невстановленої відвідувачки відділення та умисно, у порушення посадових інструкцій, на підставі наданих їй документів оформила справу щодо відкриття поточного рахунку для організації пенсійних виплат внутрішньо переміщеній особі, яка мешкала у с. Зайцеве Бахмутського району, без присутності самої особи. Свої «послуги» жінка оцінила у 500 грн.

За скоєння вказаного кримінального правопорушення колишнього касира засуджено до штрафу на користь держави у розмірі 4 250 грн.

На теперішній час вирок набув законної сили.

Прес-служба прокуратури Донецької області

Джерело: Guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

04.02.2019 16:24