В районі проведення операції Об’єднаних сил військовослужбовці Донецького прикордонного загону завітали до дітей з гостинцями від Святого Миколая

В районі проведення операції Об’єднаних сил військовослужбовці Донецького прикордонного загону завітали до дітей з гостинцями від Святого Миколая

Дарунки для малечі, що, нажаль, проводить дитинство не в дружніх родинах, а дитбудинках, приготували військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил. Про це повідомили у прес-службі Донецького прикордонного загону.
Прикордонники Оперативних бойових прикордонних комендатур «Сартана» і «Волноваха», Відділів прикордонної служби «Маріуполь» і «Ялта», які виконують завдання на лінії розмежування не часто мають можливість спілкуватися з власними синами і доньками, поки триває війна, тому для них змога провести певний час з дітлахами в прифронтовому Маріуполі та смт Велика Новосілка, що потребують родинного тепла – неймовірна радість.
Такі щирі емоції і милі оченята, в яких стільки віри в дива… Від нас дітям – солодощі, фрукти, розвиваючі ігри, а від малечі для прикордонників – обійми!
Не зважаючи на те, що святковий концерт у малечі був ранком – для гостей в пікселі вони продемонстрували окремі імпровізовані танцювальні номери і ще довго не хотіли прощатися.

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят и ребенок

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди стоят и ребенок

На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят и на улице

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Ялты Новости Волновахи

19.12.2018 15:53