Підозрювані у пограбуванні сауни в Центральному районі Маріуполя були затримані поліцейськими протягом 15 хвилин

Клієнти вирішили не сплачувати за послуги закладу та побили власника та адміністратора сауни. До того ж забрали із собою понад 880 чужих гривень.

На лінію 102 зателефонував адміністратор сауни у Центральному районі та повідомив, що щойно заклад пограбували троє невідомих.

На місце було спрямовано патрульних поліцейських, які впродовж 15 хвилин затримали підозрюваних у злочині. Молодики як раз витрачали награбовані гроші у продуктовому магазині.

Надалі для встановлення подробиць події прибули співробітники слідчо-оперативної групи Центрального відділу поліції.

Поліцейські з’ясували, що троє хлопців 1999 року народження відпочивали у сауні, але коли прийшов час сплачувати гроші за проведений час зловмисники вирішили побити адміністратора сауни та забрати в нього гроші. Коли почалася бійка на допомогу 30-річному адміністратору прийшов власник закладу. Поки правопорушники били чоловіків, один з хлопців забрав з рук адміністратора понад 880 гривень.



Відомо, що один із зловмисників раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає від 4 до 6 років позбавлення волі.



Центральний відділ поліції

Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

12.12.2018 13:13