В Маріуполі розпочалась акція «Гвардійська родина – тобі, Україно!»

 NEWS
В рамках благодійної акції «Гвардійська родина – тобі, Україно!», яку було започатковано Національною гвардією до Дня Святого Миколая, розпочалися відвідини маленьких жителів Маріуполя.
Група офіцерів цивільно-військового співробітництва НГУ спільно з гвардійцями військової частини 3057 завітали з подарунками до спеціалізованих шкіл Маріуполя, де навчаються діти з неповних, малозабезпечених та багатодітних родин.
«Військовослужбовці Національної гвардії та небайдужі люди з усієї України долучилися до акції «Гвардійська родина – тобі, Україно!» і передали подарунки. Ми ніколи не забуваємо про ваші потреби і намагаємося зробити ваше життя та навчання якомога комфортнішим», – наголосив підполковник Сергій Бобер.
Першими на шляху «маршруту Миколая» стали дві школи-інтернати та Центр опіки для дітей дошкільного та шкільного віку. Гвардійці подарували необхідний малечі одяг, іграшки, солодощі, засоби гігієни, книги та канцелярське приладдя.
«Діти так радіють щирому і радісному спілкуванню з гостями – тому, що так не вистачає в їхньому житті! Ми дуже вам вдячні за візит, за подарунки», - висловлювались керівники закладів.
«Кожна дитина, яку ми сьогодні привітали, розчулила мене щирими словами подяки. Для маленької дитини дуже важливо отримати трохи уваги та тепла від оточуючих»,- поділився враженнями «Святий Миколай» старший солдат Дмитро Сьомін.
Попереду ще не один подібний навчальний заклад, де на диво від святого Миколая та подарунки від великої гвардійської родини чекають світлі і щирі маленькі маріупольці.

 NEWS

Галина Фалько


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

12.12.2018 12:47