У Львові затримали водія в стані наркотичного сп’яніння

У Львові затримали водія в стані наркотичного сп’яніння
Вночі правоохоронці виявили водія, який порушив правила дорожнього руху та керував автівкою в стані наркотичного сп’яніння, а в його машині знайдено поліетиленовий пакет з речовиною темно-зеленого кольору, ймовірно це наркотичні засоби.

Близько 4.00 під час патрулювання на проспекті В’ячеслава Чорновола наряд групи реагування Управління поліції охорони у Львівській області помітив автомобіль «Тойота», який порушив правила дорожнього руху, після чого було прийнято рішення його зупинити.

Водій автівки, 20-річний львів’янин, поводив себе неадекватно та мав ознаки наркотичного сп’яніння. В подальшому у транспортному засобі правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з речовиною темно-зеленого кольору рослинного походження.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.



Управління поліції охорони у Львівській області


Джерело: lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова

10.12.2018 11:59