У Стрию відбулися урочисті збори з нагоди 27-ї річниці Збройних Сил України

У Стрию відбулися урочисті збори з нагоди 27-ї річниці Збройних Сил України
6 грудня у міському Будинку культури відбулися урочисті збори з нагоди 27-ї річниці Збройних Сил України. Розпочалися урочистості внесенням Бойового Прапора частини, яка дислокується у Стрию.

Благословили дійство духовні отці Стрийської єпархії УГКЦ та передали архієрейське благословення від Владики Тараса Сеньківа.

Майстрині Стрийщини передали військовослужбовцям одинадцять власноруч вишитих сорочок.

Виголосив вітання та вручив Почесні грамоти від міського голови Стрия Романа Шрамов'ята начальник відділу з питань НС та ЦНЗ Євген Харик.

Військовослужбовців привітав голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький та вручив нагороди.

З привітаннями та побажаннями успішної служби, мирного неба, здійснення мрій виступив командир частини Олексій Цуканов.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв, які загинули захищаючи кордони Української держави.

З вітальними словами виступили депутат Стрийської міської ради Володимир Кам'янка, голова та член правління громадської організації “Майдан Стрийщини” Вікторія Коцур та Степан Вега, від ветеранів частини — командир полку 1995-1998 років полковник запасу Володимир Мудраков.

Оголосив святковий наказ про нагородження особового складу — офіцерів, прапорщиків, сержантів, солдатів та зачитав вітальні телеграми перший заступник командира частини підполковник Андрій Марчук.

Завершилося свято з нагоди 27-ї річниці Збройних Сил України концертом, який підготували юні аматори сцени Стрия і Стрийщини.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

06.12.2018 17:39