У Стрию будуть увімкнені електросирени

У Стрию будуть увімкнені електросирени
17 жовтня 2018 року з 14.50 год. до 14.55 год. департаментом з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, буде проводитись навчальне оповіщення населення Львівської області по сигналах цивільного захисту, в ході якого будуть увімкнені електросирени.

Звучання електросирен означає сигнал “Увага всім!” Почувши його, негайно увімкніть гучномовці і слухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть.

Для виявлення технічних несправностей просимо Вас після звучання сигналу оповіщення з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням https://goo.gl/forms/p3GEkcIs3iAjVEIl1 та відповісти на декілька нескладних запитань.

Опитування буде проводитись у період з 14:50 год. 17 жовтня до 10.00 год. 22 жовтня 2018 року, після завершення опитування відповіді прийматись не будуть.

Ваші відповіді будуть враховані в подальшому для усунення виявлених недоліків у системі оповіщення цивільного захисту міста.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

16.10.2018 17:46