У Миколаївському районі затримали водія автоцистерни, який скоїв смертельну ДТП

У Миколаївському районі затримали водія автоцистерни, який скоїв смертельну ДТП
Невдовзі суд обере 42-річному жителю міста Кропивницький міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 10 жовтня близько 9.10 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Луб’яна, Миколаївського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автоцистерна «ДАФ» під керуванням 42-річного мешканця Кропивницького та автомобіль «ГАЗель», які рухались у попутному напрямку. Від удару «ГАЗель» з’їхав у кювет.

Від отриманих травм пасажир «ГАЗелі», 45-річний мешканець Буського району, помер на місці події. Водій та шестеро інших пасажирів «ГАЗелі» отримали тілесні ушкодження – це мешканці Львова та Львівської області: двоє 25-річні, а також віком 37, 54, 58 та 66 років. Усі вони є працівниками однієї з компаній, що здійснює будівництво та ремонт автошляхів.

Водій «ДАФ» не постраждав. Його поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водію автопоїзда невдовзі суд обере міру запобіжного заходу. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.



Відділ комунікації поліції Львівської області


Джерело: lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Буська Новини Миколаєва

11.10.2018 17:20