На Стрийщині 13 юнаків відправились до лав ЗСУ

На Стрийщині 13 юнаків відправились до лав ЗСУ
Сьогодні, 9 жовтня, на території Стрийського ОМВК відбулись урочисті збори з нагоди першої відправки осіннього призову 2018 року на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Відповідно до Указу Президента України від 15 лютого 2018 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» до армії відправили 13 юнаків.

Голова районної призовної комісії, керівник апарату райдержадміністрації Юрій Вільшинський побажав призовникам міцного здоров’я, успіхів у майбутній службі, добросовісного виконання свого обов’язку та подякував батькам за достойне виховання синів.

Військовий комісар Стрийського ОМВК Олег Сабінський проінформував призовників про те, що вони перший час навчатимуться військовій справі в навчальних центрах, після чого будуть направлені відповідно до військових спеціалізаційвиключно у військові частини та не потраплять у зону проведення АТО (ООС).
На завершення сотрудник Катедрального Храму Успіння Пресвятої Богородиці м. Стрий о. Андрій Бінас поблагословив майбутніх захисників та дав пастирські настанови.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

09.10.2018 13:00