У Маріуполі троє посадовців промислового підприємства опинилися на лаві підсудних через порушення законодавства про працю

У Маріуполі троє посадовців промислового підприємства опинилися на лаві підсудних через порушення законодавства про працю
Кальміуським відділом Маріупольської місцевої прокуратури №2 затверджено обвинувальний акт стосовно трьох осіб, обвинувачених у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що виконувач обов’язків начальника цеху, майстер та механік одного з промислових підприємств міста Маріуполь під час виконання роботи за допомогою вантажопідіймального крану мостового типу допустили грубі порушення законодавства про охорону праці, внаслідок чого працівник отримав тяжкі тілесні ушкодження», - повідомив начальник Кальміуського відділу місцевої прокуратури Євген Даглі.

На теперішній час обвинувальний акт та позов прокурора в інтересах міської ради про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого спрямовано до Іллічівського районного суду міста Маріуполя для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

16.08.2018 14:16