У Львові сім’ю наркодилерів триматимуть під вартою(ФОТО)

У Львові сім’ю наркодилерів триматимуть під вартою(ФОТО)
Раніше судимі чоловік та дружина організували на території Львова збут наркотичних засобів «канабіс», «метадон» та психотропної речовини «амфетамін».

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно із слідчими Личаківського відділу поліції та за процесуального керівництва місцевої прокуратури №1 затримали групу наркодилерів, причетних до збуту наркотичних засобів у Львові.

Під час затримання та санкціонованих обшуків у подружжя правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби «канабіс», «метадон», психотропну речовину «амфетамін», а також грошові кошти, отримані від збуту наркотиків у національній та іноземній валютах. Усе скеровано на експертне дослідження.

Зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, вирішується питання щодо обрання наркодилерам міри запобіжного заходу – тримання під вартою.


Відділ комунікації поліції Львівської області

за матеріалами УПН ГУ Національної поліції

у Львівській області





Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова

13.08.2018 16:17