На Миколаївщині під вантажівкою загинула людина

На Миколаївщині під вантажівкою загинула людина
Як пояснив водій ЗіЛа, він, пересвідчившись у безпеці маневру, розпочав рух заднім ходом і лише тоді, коли автомобіль наїхав на якусь перешкоду, вийшов і побачив, що під колеса потрапила людина.

25 липня близько 12.10 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у Миколаївському районі, потрапивши під колеса вантажного автомобіля ЗіЛ-131, за кермом якого перебував 31-річний мешканець Кам’янко-Бузького району, загинув 51-річний житель Тернопільської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, на ділянці автодороги між селами проводились роботи з очищення придорожньої смуги від сухих дерев.

За словами очевидців, загиблий сховався під вантажівкою від дощу, а коли та рушила заднім ходом, не встиг вилізти з-під авта. Як пояснив водій ЗіЛа, він, пересвідчившись у безпеці маневру, розпочав рух заднім ходом і лише тоді, коли автомобіль наїхав на якусь перешкоду, вийшов і побачив, що під колеса потрапила людина. Медики швидкої допомоги, які прибули на місці події, констатували смерть чоловіка.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.



Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Миколаєва

26.07.2018 09:35