На Миколаївщині провели Акцію під відкритим небом «Читаємо та Петруємо»

На Миколаївщині провели Акцію під відкритим небом «Читаємо та Петруємо»
12 липня на Миколаївщині відбулася районна Акція під відкритим небом «Читаємо та Петруємо». Біля сільських бібліотек просто неба діти мали можливість читати свої улюблені книги.

Читачам провели вечір спілкування, присвячений святим апостолам Петру і Павлу. Для тих, хто цікавиться історією Львівщини, любить читати і мандрувати, родзинкою акції стала гра «Мандрівка Львівщиною».

«Наявність маси різноманітних розваг, а також велике навантаження у навчальних закладах призводять до того, що у дітей часто для читання художньої літератури не залишається ні часу, ні бажання. Тому головним нашим завданням є допомогти дітям прищепити любов до книг. Більш того, любов до читання розвиває посидючість, увагу, уяву і відкриває величезні можливості для іншого навчання», наголосила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Мирослава Туркало.

Діти також мали можливість розважитись, переглянути мультфільми, взяти участь у іграх та конкурсах, випробувати аквагрим та скуштувати частування.



Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Миколаєва

17.07.2018 16:44