Кінологи Східного ОТО підвищували навички в Маріуполі

 NEWS
На базі Маріупольського полку імені Дмитра Вишневецького проведено навчально-методичні збори зі спеціалістами кінологічної служби військових частин Східного оперативно-територіального об’єднання.
Основною метою заходу було підвищити якість підготовки кінологів та натренованості службових собак, зокрема з пошуку мін та вибухових пристроїв.
В ході роботи з учасниками зборів було проведено ряд практичних занять з підготовки та використання службових собак у повсякденній службово-бойовій діяльності, а також під час виконання завдань в районі проведення операції Об’єднаних сил.
Особливу увагу під час занять було приділено створенню та удосконаленню навчально-матеріальної бази з підготовки собак, а також їх результативному застосуванню.
По закінченню занять, керівник зборів підполковник Роман Башовий особисто подякував всім учасникам зборів, нагадав, що кінологічна справа невід’ємна частина бойової служби і визначив пріоритетні завдання щодо підготовки службових собак.
Нагадаймо, що завдяки роботі кінологічних пар поблизу Маріуполю з початку року було попереджено три спроби незаконного перевезення зброї та боєприпасів.

 NEWS

 NEWS

Група інформації і комунікації Східного ОТО

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Вишневого

27.06.2018 10:58