На Миколаївщині викрили організаторів виробництва фальсифікованого цементу(ФОТО)

На Миколаївщині викрили організаторів виробництва фальсифікованого цементу(ФОТО)
Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Львівській області та за процесуального керівництва обласної прокуратури припини діяльність заводу з виготовлення підробленого цементу.

Цей підпільний цех виробничою потужністю до 50 тон суміші за добу був розташований в орендованих складських приміщеннях на території Миколаївському районі. Там на технологічному обладнанні здійснювалось виготовлення промисловим способом будівельного фальсифікату без дотримання встановлених стандартів. На мішки з готовою продукцією наносилися реквізити відомих виробників.

Під час санкціонованих обшуків було вилучено понад 400 тон розфасованого у мішки підробленого цементу, близько 80 тон підготовленої суміші, а також майже 70 000 гривень, отриманих від продажу фальсифікату.

Встановлена причетність до незаконної діяльності виробництва двох його організаторів - мешканців Миколаївського району Львівської області віком 39 та 40 років. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.229 Кримінального кодексу України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару). Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Відділ комунікації поліції Львівської області

за матеріалами УЗЕ у Львівській області





Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Миколаєва

25.06.2018 14:14