Всесвітній день донора у Маріупольському слідчому ізоляторі, що на Донеччині


Напередодні Всесвітнього дня донора, в Маріупольському слідчому ізоляторі, що на Донеччині, з метою популяризації донорства відбувся просвітницький захід. Адже для окремих співробітників слідчого ізолятора донорство носить постійний характер.
Так, в установі служить старший прапорщик внутрішньої служби Світлана Фесенко, молодший інспектор 1 категорії відділу режиму і охорони, яка є Почесним донором України.
Неодноразово долучались до здавання крові старший лейтенант внутрішньої служби Сергій Косов, психолог відділу соціально-виховної та психологічної роботи Маріупольського слідчого ізолятора та старший лейтенант внутрішньої служби Валерій Болотнюк, черговий помічник начальника СІЗО чергової служби Маріупольського слідчого ізолятора.
Усі вони протягом червня вже вкотре здали кров для потреб міської станції переливання крові, аби зробити свій безцінний внесок у добру справу – рятунок людських життів.
Підтримати благородну справу – допомогти людям, які щодня очікують «свіжу» кров, аби продовжувати радіти життю, може кожен, хто не байдужий до чужої біди.



Відділ по роботі з персоналом
Маріупольського слідчого ізолятора


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Косова

15.06.2018 11:20