У Стрию планують передати у підпорядкування міського комбінату комунальних підприємств прибирання вулиць міста

У Стрию планують передати у підпорядкування міського комбінату комунальних підприємств прибирання вулиць міста
5 червня цього року відбулася ХVІ сесія VІІ демократичного скликання Стрийської міської ради. Відкрив і вів сесію міський голова Стрия Роман Шрамов’ят. На сесії розглянуто 41 питання життєдіяльності міста. Всі питання, які виносилися на сесію, попередньо обговорювалися на засіданнях постійних депутатських комісій. З інформацією про виконання міського бюджету за 1 квартал 2018 року виступила начальник фінансового управління Л.Коваль. Сесія схвалила звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал 2018 року. Депутати також проголосували за внесення змін до показників міського бюджету на цей рік та за внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Стрия на 2018 рік.

Перший заступник міського голови Стрия Р.Маланій виніс на розгляд сесії питання про передачу у підпорядкування міського комбінату комунальних підприємств прибирання вулиць міста Стрия, про надання дозволу Стрийському МККП на зняття з балансу та списання основних засобів, про затвердження змін до Програми «Фінансування заходів, пов`язаних з економічною діяльністю КП «Ринок», про затвердження змін до «Програми утримання окремих об`єктів благоустрою», про затвердження змін до «Програми природоохоронних заходів міського значення на 2018-2020 роки», про затвердження змін до програми «Впровадження (встановлення) вузлів комерційного обліку теплової енергії в житлових будинках комунальної власності на 2017-2018 рр.».

Про затвердження змін до програми «Водопровідно-каналізаційне господарство» та до програми «Капітальний ремонт житлового фонду» доповів заступник міського голови І.Стецик.

З інформацією про створення Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Стрия» доповів заступник міського голови Р.Волинець. Він також виступив з інформацією про внесення змін до Комплексної Програми «Соціальний захист та підтримка незахищених категорій населення на 2018 рік», про внесення змін до Програми «Фінансова підтримка громадських організацій інвалідів, ветеранів, учасників війни та інших громадських організацій на 2018 рік».

Про виконання Програми зайнятості населення міста Стрия на 2013-2017р.р. у 2017 році щодо організації оплачуваних громадських робіт доповіла директор Стрийського міськрайонного центру зайнятості Р.Вишньовська.

Начальник відділу архітектури та містобудування М.Дребот поінформувала про надання дозволу на розроблення та затвердження детальних планів території м.Стрия, про внесення змін до Програми «Охорони та збереження пам`яток культурної спадщини міста Стрия на 2016-2018 роки» та ін.

Про затвердження проектів землеустрою, продаж у власність земельних ділянок несільськогосподарського призначення, надання дозволу на виготовлення технічних документацій доповіла головний спеціаліст з земельних питань О.Андрушків.

На сесії виступили депутати Стрийської міської ради В.Кам`янка, О.Филик, Т.Демидюк, А.Поврозник, Я.Михайлюк, А.Стасів. З інформацією про діяльність місцевої прокуратури виступив керівник Стрийської місцевої прокуратури І.Лескович. З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

07.06.2018 11:58