На Жидачівщині внаслідок ДТП дівчина опинилась в реанімації

На Жидачівщині внаслідок ДТП дівчина опинилась в реанімації
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 червня о 5.30 на автодорозі Миколаїв – Калуш між селищем Журавно та селом Мельничі у Жидачівському районі.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Мітсубісі Лансер», 22-річний мешканець Жидачівського району, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та в’їхав у дерево.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водій (діагноз: «забій грудної клітки, забій плеча, плечового пояса») та пасажирки автомобіля – дві сестри віком 19 та 16 років, мешканки Жидачівського району. Старшу дівчину госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, мозкова кома», у молодшої медики діагностували «перелом ключиці».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки руху, або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін, або без такого.

Відділ комунікації поліції Львівської області
за матеріалами Ольги Марцинюк
Стрийський відділ поліції

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Жидачева Новини Миколаєва

04.06.2018 13:31