На Сколівщині горіла суха трава(ОНОВЛЕННО, ФОТО)

На Сколівщині горіла суха трава(ОНОВЛЕННО, ФОТО)
29 квітня о 15:25 до "Служби порятунку 101" надійшло повідомлення, що в с. Волосянка Сколівського району горить суха трава.

Рятувальники оперативно прибувши до місця пожежі почали ліквідовувати займання та евакуйовувати туристів з гори, через неможливий спуск на підйомнику Славська пошукова рятувальна група виводила людей безпечними шляхами, також автомобілем оперативно-рятувальної групи "mitsubishi L200" було спущенно з гори дітей та жінок. Загалом евакуйованно 71 туристів з яких 46 спустились самостійно.

Складність пожежі полягала в тому, що через особливості ландшафту було неможливо доїхати пожежною технікою, та рятувальникам довелось ліквідовувати займання ручними хлопавками. Окрім цього, вогнеборці під’єднали 2 мотопомпи, аби здійснювати перекачування води із місцевого потічка

Завдяки професійним та відважним діям пожежників вдалось обмежити поширення вогню на ліс.

Пожежу локалізували о 20:18 та повністю ліквідували о 21:36. На місці працювали пожежні підрозділи с. Славське, м. Сколе, м. Стрий, м. Моршин, м,Дрогобич, Загін технічої служби, 2 Спеціальний центр швидкого реагування та оперативна групи Головного укправління ДСНС у Львівській області. Загалом залученно 96 рятувальників та 9 одиниць спецтехніки.




Джерело: lviv.dsns.gov.ua

Категорії: Новости Славского Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Сколе

02.05.2018 12:21