У Стрийському МРЦЗ для демобілізованих учасників АТО організували ярмарок-вакансій

У Стрийському МРЦЗ для демобілізованих учасників АТО організували ярмарок-вакансій
У середу, 25 квітня, в межах Дня учасника АТО задля якнайшвидшого повернення демобілізованих учасників АТО до трудової діяльності, фахівці Стрийського міськрайонного центру зайнятості організували та провели міні-ярмарок вакансій за участю представника Філії "Стрийська ДЕД" Дочірнього підприємства "Львівський облавтодор" ВАТ "Державна акціонерна компанія" Автомобільні дороги України" Наталії Мільчаковської та інспектора відділу кадрів МПП «Євробудсервіс» Левка Кецика.

Цей спосіб добору працівників, як свідчить практика, є найбільш оптимальним. Адже у визначений час представники підприємства можуть одразу зустрітися з кількома претендентами, поспілкуватися з ними і з-поміж багатьох зупинити свій вибір на тому, хто найбільше відповідає їхнім вимогам.
Під час зустрічі чимало уваги було зосереджено на питанні працевлаштування на робітничі професії згідно з поданими вакансіями, зазначивши, що зараз підприємства мають потребу у додаткових кадрах, зокрема пропонують роботу дорожнього робітника та підсобного робітника. Також обговорювалися умови та переваги стажування на підприємствах.


Присутніх атовців ознайомили із можливостями працевлаштування на вищезгаданих підприємствах, умовами та режимом праці, середнім заробітком, а також перспективами кар’єрного росту.
Учасники заходу активно ставили запитання, з’ясовували окремі функціональні обов’язки. Зацікавленим особам запропонували пройти співбесіду, щоб детальніше обговорити можливість подальшого працевлаштування.

Джерело: https://stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

26.04.2018 13:44