На Стрийщині вже готуються до осінньо-зимового періоду

На Стрийщині вже готуються до осінньо-зимового періоду
23 квітня цього року відбулося засідання виконавчого комітету Стрийської міської ради під головуванням міського голови Стрия Романа Шрамов'ята.

Про підготовку господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 р.р. доповів заступник міського голови І.Стецик. Затверджено заходи по підготовці господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. До1 жовтня 2018 року вирішено забезпечити підготовку житла, виробничих комунально-побутових приміщень, будівель, споруд, систем тепло-, водо-, газо-, електропостачання та резервних джерел електроживлення до експлуатації в осінньо-зимових умовах 2018-2019 років, створити необхідний запас матеріалів та палива2018-2019 років, на засіданнях виконкому щомісячно розглядати хід підготовки господарства міста до роботи в в осінньо-зимовий період та про результати роботи доповісти на засіданні виконкому у вересні 2018 року.

Про формування попередньої мережі класів у закладах загальної середньої освіти та про організацію обліку дітей дошкільного віку в м.Стрию доповіла начальник відділу освіти міськвиконкому О.Матвіїв.

Про надання грошової допомоги членам Стрийської міськрайонної громадської організації “Союз Чорнобиль України” у зв’язку з відзначенням 32-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, матеріальної допомоги матерям з нагоди святкування Дня Матері та одноразової грошової допомоги громадянам міста доповів начальник управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому С. Панилик.

Про виділення коштів з міського бюджету на книговидання доповів начальник відділу культури міськвиконкому Б.Бойко.

Розглянуто також питання про дозволи на обдарування неповнолітніх, про закріплення житлової площі за дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, про переведення житлових приміщень в нежитлові, про оформлення та реєстрацію права власності на об’єкти нерухомого майна, про переоформлення договорів найму житла з громадянами; про взяття на квартирний облік громадян, які потребують покращення житлових умов, про видалення сухостійких та аварійних дерев, про затвердження проектно-кошторисної документації та ін.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

23.04.2018 16:57