За добу в Маріуполі 4 рази вилучали наркотики


Згортки конопель та медичні шприци заповнені наркотичною рідиною – все це поліцейські вилучили у місцевих мешканців.

Протидіяти наркозлочинності – одне з головних завдань поліцейських.
Так, у ході оперативного відпрацювання території співробітники кримінальної поліції Приморського відділення у ході відпрацювання території зупинили 43-річного, у якого виявили та вилучили медичний шприц, заповнений наркотичною рідиною.
У Кальміуському районі на блокпості співробітники поліції вилучили згорток з подрібненою коноплею у 17-річного мешканця Волновахи.
У тому ж районі співробітники патрульної поліції разом із слідчо-оперативно групою Кальміуського відділення поліції виявили та вилучили 2 медичні шприци частково заповнені наркотичною речовиною коричневого кольору у 29-річного чоловіка.

У 23-річного маріупольця співробітники Лівобережного відділення поліції спільно з групою швидкого реагування виявили та вилучили згорток коноплі. Зловмисник тримав наркотик у кишені куртки, помітно нервував, чим привернув увагу правоохоронців.
Усі вилучені речовини було направлено на експертизу.
За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Центральний відділ поліції
Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Волновахи

20.03.2018 14:03