У Стрию чоловік викрадав електроустаткування з трансформаторних підстанцій

У Стрию чоловік викрадав електроустаткування з трансформаторних підстанцій
Головне управління Національної поліції у Львівській області
повідомляє, що у Стрию поліцейські викрили зловмисника, причетного до крадіжок електроустаткування з трансформаторних підстанцій

Як встановили правоохоронці, викрадене електрообладнання зловмисник розбирав аби потім продати як кольоровий метал. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

У Стрийський відділ поліції у січні надійшло повідомлення від диспетчера Стрийського РЕМ про крадіжку обладнання з однієї з електропідстанцій. Зловмисник проник в приміщення, зламавши замок на дверях, та викрав три рубильники та дев’ять запобіжників.
«Упродовж кількох днів на початку січня було скоєно сім подібних крадіжок. Ми розуміли, що викрасти електроустаткування з підстанції без відповідних знань неможливо. У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції встановили особу зловмисника - ним виявився 37-річний мешканець сусіднього міста Миколаїв. Лише з однієї підстанції він викрав електрообладнання на суму більше ніж вісімнадцять тисяч гривень. Зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні злочинів», - розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За фактом крадіжок відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі.
Триває досудове розслідування.

Olga Martsinyuk,
Стрийський відділ поліції

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Миколаєва

20.02.2018 18:00