На Львівщині рятувальник продовжують ліквідувати наслідки негоди

На Львівщині рятувальник продовжують ліквідувати наслідки негоди
5 лютого підрозділами ДСНС протягом доби відбуксировано 5 автомобілів, 1 автомобіль швидкої медичної допомоги та здійснено порізку 8 дерев. Від ДСНС до реагування залучили 42 рятувальників та 13 одиниць техніки.

Буксирування автотранспорту:

5 лютого рятувальники 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України надавали допомогу по буксируванню 1 великовантажного автомобіля на Івашківському перевалі.

О 13:39 у м. Мостиська на вул. Промислова місцеві рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягнули автомобіль швидкої медичної допомоги з снігового замету.

О 18:00 в с. Затемне Перемишлянського району на автодорозі місцевого значення рятувальники за допомогою буксирувального тросу витягнули легковий автомобіль «Славута» з кювету.

О 21:33 в м. Радехів на вул. Витківська, 44 пожежно-рятувальним відділенням здійснювалося буксирування автомобіля «МАN», який застряг в заметі.

6 лютого о 01:35 поблизу с. Долішній Лужок та на підйомі поблизу с. Брониця Дрогобицького району здійснювалось буксирування автомобіля «DAF XF» та автомобіля «Mersedes Actros».

Порізка дерев:

5 лютого о 11:00 в м. Дрогобич на вул. Тарнавського та вул. Вітівська Гора, 72 впали дерева та перегородили дорогу. Рятувальники 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України провели роботи по розрізанню 3 дерев.

О 11:46 в м. Дрогобич на вул. Сахарова, 2 впало дерево в дворі ДЮСШ та вперлося в будівлю. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева.

О 12:24 в м. Моршин на вул. С.Бандери, 8 виникла загроза падіння дерева на будівлю санаторію. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по обрізанню обвислих гілок дерев у важко доступних місцях.

О 18:15 у м. Сколе на вул. Князя Святослава, впало дерево на проїжджу частину та перешкоджало руху транспорту. Рятувальники розрізали дерево та прибрали його з проїжджої частини.

Розчистка доріг:

5 лютого о 10:30 у с.Лішня – c.Унятичі – с.Нагуєвичі – с.Уріж – с.Ясениця Дрогобицького району рятувальники 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України здійснили розчистку дороги від снігу, розчищено 75 км.


Джерело: lviv.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/8763.html

Категорії: Новини Львова Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Мостиська

06.02.2018 10:33