У Львові правоохоронці викрили групу наркодилерів(ФОТО)

У Львові правоохоронці викрили групу наркодилерів(ФОТО)
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що злочинна група, до складу якої входили двоє осіб, збувала наркотичні засоби та психотропні речовини у Львові та області.

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно із слідчим відділом Жовківського відділення поліції та за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури затримали злочинну групу наркодилерів, які організували у Львові та області збут наркотичних засобів та психотропних речовин – «метадон», «амфетамін», «метамфетамін». До складу групи входили двоє осіб.

Під час затримання та санкціонованих обшуків у зловмисників правоохоронці виявили та вилучили фольгові згортки із вмістом речовини, ззовні схожої на наркотичний засіб «метадон», поліетиленовий пакет із вмістом речовини, ззовні схожої на психотропну речовину «метамфетамін», поліетиленові пакети з речовиною, ззовні схожої на психотропну речовину «амфетамін», поліетиленові пакети з подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожої на наркотичний засіб «канабіс», електронні ваги, банківські карточки, мобільні телефони, ампули для ін’єкцій, шприци та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання наркодилерам міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області
за матеріалами УПН ГУ Національної поліції
у Львівській області















Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Червонограда Новини Жовкви

30.01.2018 18:57