У Миколаєві затримали нетверезого водія, котрий скоїв автозіткнення у Львові та втік(ФОТО)

У Миколаєві затримали нетверезого водія, котрий скоїв автозіткнення у Львові та втік(ФОТО)
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що
водія «BMW Х5», котрий у Львові скоїв зіткнення з автомобілем «КІА», затримали працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції. Під час затримання правоохоронці застосували табельну зброю.

Близько першої години ночі 17 січня по вулиці Пекарській у Львові водій автомобіля «BMW Х5» скоїв зіткнення з автомобілем «КІА», після чого втік з місця події. Один з екіпажів Управління патрульної поліції у Львівській області виявив втікача по вулиці Липова Алея. Законну вимогу поліцейських зупинитись водій іномарки не виконав, а навпаки, різко збільшивши швидкість, продовжив рух. Патрульні розпочали переслідування автомобіля.

Втікаючи від поліції, водій «BMW» неодноразово створював небезпеку та загрозу життю і здоров’ю інших учасників дорожнього руху. Орієнтування на автомобіль були передані працівникам інших підрозділів поліції Львівщини.

Тим часом водій «BMW» вулицею Стрийською виїхав за межі Львова на трасу «Київ-Чоп» і, неподалік Миколаєва, його помітили працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції, котрі також намагались зупинити його. Проте і цю законну вимогу поліцейських водій не виконав. Тоді правоохоронці прийняли рішення про застосування табельної зброї і здійснили два попереджувальні постріли у повітря та ще два – у колеса автомобіля, після чого розпочали переслідування.

По вулиці Лисенка у Миколаєві водій іномарки змушений був зупинитись, вискочив з автомобіля та намагався втекти від поліцейських, проте працівники групи реагування затримали його.

Особу водія встановлено – ним виявився 24-річний мешканець Нового Роздолу. Також встановлено, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

На водія складено протоколи про адміністративні правопорушення, зокрема: за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, за невиконання вимог про зупинку, за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди, а також постанову про керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів або не пред’явила їх для перевірки.

Відділ комунікації поліції Львівської області
Фото Управління патрульної полції Львівської області
Національна поліція України







Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Нового Роздолу Новини Миколаєва

17.01.2018 15:37