Новорічні та Різдвяні свята в державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№ 6)»


В період Новорічних та Різдвяних свят в державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№ 6)» для неповнолітніх ув’язнених та засуджених відділення соціально-психологічної роботи були організовані насичені святкові заходи. Разом із адміністрацією установи з цим святом неповнолітніх та засуджених вітали: служителі Християнської місії «Євангельське милосердя Слово життя» та протоієрей Української Православної церкви отець Сергій Дворянов.

За участю запрошених гостей був проведений конкурс малюнків на святкову тематику: «Новий рік - один раз у рік», спортивні змагання по жиму, армрестлінгу, грі в шахи, шашки та настільний теніс. Переможці змагань були нагороджені солодкими подарунками.

Отець Сергій Дворянов поділився із присутніми традиціями Святого Вечора, розповів неповнолітнім про значення Різдва в православ’ї та провів для засуджених відділення святкову літургію. Від Української Православної церкви були надані подарунки засудженим відділення соціально-психологічної служби - натільні хрестики та православні календарі.

Всіх присутніх охопила святкова атмосфера, учасники заходів вітали друг друга із святами та ділилися гарним настроєм.

Заступник начальника відділу СВПР

державної установи

«Бахмутська установа виконання покарань (№6)»

лейтенант внутрішньої служби

Андрій Люхін

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

09.01.2018 09:09