У Миколаївському районі перекинувся рейсовий автобус(ФОТО,ДОПОВНЕНО))

У Миколаївському районі перекинувся рейсовий автобус(ФОТО,ДОПОВНЕНО))
Департамент з питань цивільного захисту повідомляє, що 3 грудня о 15:55 год. на автодорозі “Східниця - Пісочна” у с. Рудники Миколаївського району (поворот на с. Пісочна) водій рейсового автобусу “ЕОС” сполученням “Львів - Трускавець”, 1960 року народження не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та перекинувся. На момент ДТП в автобусі перебувало 20 пасажирів та водій. Внаслідок ДТП три особи (пасажири) отримали травми середнього ступеню важкості та були госпіталізовані, а саме:

- 1973 року народження, жителька м. Львова, у Миколаївську ЦРЛ;

- 1954 року народження, житель м. Львова, у Миколаївську ЦРЛ;

- 1992 року народження, жителька м. Новояворівськ, Яворівського району, у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги.

Причини події встановлюються.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автобуса «ЕОС», 57-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого автобус занесло при виході з повороту і він перекинувся у кювет на праву сторону.

Автобус здійснював нерегулярні перевезення, у салоні перебувало 20 пасажирів.

Внаслідок автопригоди із тілесними ушкодженнями у хірургічне відділення госпіталізовано п’ятьох пасажирів – трьох львів’ян, віком 63, 44 та 28 років, а також 38-річного жителя міста Пустомити та мешканку Новояворівська.

Ще п’ять пасажирів автобуса звернулися за медичною допомогою. З них четверо львів’ян, віком 38, 37, 34 та 30 років, та 25-річний мешканець Жидачівського району.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП

Відділ комунікації поліції Львівської області

фото: Varta1 - Варта1







Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Трускавця Новини Миколаєва

04.12.2017 09:51