У "Сколівських Бескидах" з'явився інформаційно-екологічний пункт

У
Днями в рекреаційній зоні «Водоспад на річці Кам’янка» відбулося відкриття інформаційно-екологічного пункту.

Ця рекреаційна зона користується популярністю серед туристів і з кожним роком кількість відвідувачів тут зростає. Тому і виникло питання щодо покращення якості послуг, які надають відвідувачам парку для комфортного відпочинку та створення інформаційного пункту для відвідувачів парку з метою надання необхідної інформації.

Цей пункт має за мету сприяти розвитку туризму в нашому регіоні і буде надавати вичерпну інформацію відвідувачам про рекреаційну інфраструктуру та можливості відпочинку в регіоні. Кожний відвідувач пункту зможе отримати необхідну інформацію про цікаві рекреаційні місця, унікальні природні об’єкти, цікаві історико-культурні місця, як потрібно поводити себе на природі, про їстівні та отруйні гриби, які ростуть на території парку.

Інформаційно-екологічний пункт поширюватиме інформацію про регіон задля залучення якомога більшої кількості відпочиваючих і дбатиме про формування привабливого туристичного іміджу краю.

Слід відмітити, що проект реалізований за рахунок коштів фонду охорони навколишнього природного середовища Львівської області.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Сколе

30.11.2017 18:15