На автодорозі «Львів-Шегині» фура зіткнулась з легковим авто, після чого автомобілі заїхали на територію домогосподарства(ФОТО)

На автодорозі «Львів-Шегині» фура зіткнулась з легковим авто, після чого автомобілі заїхали на територію домогосподарства(ФОТО)
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Інформація про дорожньо-транспортну пригоду до поліції надійшла сьогодні, 27 листопада, близько 11.00. Як попередньо встановили правоохоронці, по вулиці Центральній у селі Зимна Вода, на автодорозі «Львів-Шегині», зіткнулись вантажівка «Демісон», якою керував 56-річний мешканець Одеської області та легковик «Хонда», яким керувала 35-річна мешканка Миколаївської області.

Після зіткнення автомобілі з’їхали з дороги та, пошкодивши паркан, заїхали на територію домогосподарства. Попередньо встановлено, що внаслідок зіткнення травмована водій «Хонди». Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.





Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Миколаєва

27.11.2017 17:57