У Новому Роздолі під час застілля гість травмував господаря

У Новому Роздолі під час застілля гість травмував господаря
На Львівщині під час розпивання спиртного гість важко травмував господаря будинку

Як встановили працівники Новороздільського відділення поліції, в ході конфлікту зловмисник наніс потерпілому кілька ударів сокирою по голові.

У Новороздільське відділення поліції 26 листопада о 02.45 надійшло повідомлення від лікарів одного з львівських травмпунктів про те, що до них з діагнозом «відкритий перелом склепіння черепа, перелом третього та четвертого пальця правої кисті» доставлений 47-річний мешканець Нового Роздолу.

Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що як встановили правоохоронці, травму чоловік отримав ще 22 листопада, у себе вдома, під час розпивання спиртного із знайомим – 28-річний мешканцем Миколаївського району. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого гість наніс господарю кілька ударів сокирою по голові.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Нового Роздолу Новини Миколаєва

27.11.2017 12:12