У Стрию важко травмували студента одного з місцевих професійних навчальних закладів

У Стрию важко травмували студента одного з місцевих професійних навчальних закладів
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що конфлікт між студентами відбувся у гуртожитку – у потерпілого лікарі діагностували розрив селезінки.

У Стрийський відділ поліції 16 листопада надійшло повідомлення від лікаря місцевої лікарні про те, що у медзаклад за допомогою звернувся 16-річний мешканець одного з сіл Миколаївського району. Медики діагностували у пацієнта «тупу травму живота, розрив селезінки» та прооперували.

Як попередньо встановили правоохоронці, травми потерпілий, студент одного із стрийських професійних навчальних закладів, отримав 15 листопада близько 20.00 у гуртожитку під час конфлікту з іншим студентом цього ж закладу – 18-річним мешканцем Івано-Франківської області. Конфлікт переріс у бійку, під час якого старший студент наніс молодшому удар ногою у живіт. Зранку, відчувши сильний біль, травмований хлопець звернувся за допомогою у лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Миколаєва

17.11.2017 11:37