В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» пройшли збори особового складу

20 жовтня 2017 року в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» пройшли тренування особового складу.

З метою поліпшення ефективності контролю за станом організації службової підготовки персоналу органів та установ ДКВС України та перевірки боєготовності установи о 6 годині 00 хвилин 20 жовтня 2017 року було оголошено збір особового складу Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» за сигналом «Буря » .

Начальник Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» Олександр Малахов особисто перевірив прибуття особового складу в установлені строки. Персонал установи з поставленим завданням впорався добре, прибуття особового складу за сигналом « Буря » склало – 87 %. В рамках запланованого заходу було проведено стройовий огляд всього особового складу в ході якого перевірено дотримання правил носіння форменого одягу під час несення служби в зимовий період, наявність та вміст тривожних валіз.

Також окремим не менш важливим пунктом зборів особового складу було відпрацювання разом з пожежною командою практичних завдань, які мають виконувати співробітники установи у випадку надходження сигналу «Буря 4».

Начальником установи Олександром Малаховим спільно з заступником начальника з режиму та охорони Юрієм Хорошильцевим було перевірено екіпіровку та боєготовність групи швидкого реагування.

Основною метою проведення загального збору персоналу установи було проведення загальних обшуків житлових та побутових приміщень УВП. Як відмітив начальник підрозділу, особовий склад з поставленою задачею справився на відмітку «задовільно».

Старший інспектор із ВСПР

відділу по роботі з персоналом

Бахмутської УВП (№6)

Аліна Ніфталієва

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

20.10.2017 14:36