В Приазовській виправній колонії вшанували мужність та героїзм захисників України

В Приазовській виправній колонії вшанували мужність та героїзм захисників України
14 жовтня в установі Приазовської виправної колонії Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції (№107) пройшли заходи з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України.
У цей день для засуджених жінок організовано та проведено інтерактивні лекції «Історія Українського Козацтва», «14 жовтня – День Захисника України» - спрямовані на популяризацію свята - Дня захисника України, роз’яснення українських військових традицій, зокрема княжої доби, козацьких часів, років боротьби за незалежність України у XX столітті, а також подій в зоні проведення антитерористичної операції.. Традиції в житті суспільства і окремої людини відіграють важливу роль. На їх основі створюються моральні ідеали, принципи, переконання і норми, які визначають стосунки між людьми і ставлення громадян до своєї держави. Тому в місцях позбавлення волі приділяється особлива увага організації таких заходів, бо вони відіграють важливу роль в рессоціалізації засуджених. 
 NEWS
До дня Покрова Пресвятої Богородиці в православній каплиці установи відбулося святкове богослужіння за участі протоієрея Свято – Володимирського храму м. Маріуполя Михайла Красуліна. Всі засуджені, які відвідали православну каплицю вшанували пам’ять загиблих – захищаючих рідну Україну, помолились та поставили свічки.

 NEWS

Олена Ярошевська,
Приазовська ВК Південно-Східного
міжрегіонального управління з питань
виконання кримінальних покарань та пробації
Міністерства юстиції (№107)

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

17.10.2017 11:02