Під Житомиром Renault врізався в фуру, а в Бердичівському районі Lada збила 19-річного хлопця

Під Житомиром Renault врізався в фуру, а в Бердичівському районі Lada збила 19-річного хлопця
11 жовтня поблизу с. Кам’янки Житомирського району водій Renault Kangoo не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з фурою. У результаті ДТП чоловіка забрали до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області.

«Близько 7.20 на 141 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Кам’янки Житомирського району, водій автомобіля Renault Kangoo, 49-річний житомирянин, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем MAN під керуванням 43-річного жителя Миколаївської області. У результаті ДТП водій Renault отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Житомирської обласної лікарні», – повідомляють у поліції.

У той же день на ґрунтовій дорозі між селами Красилівка та Красилівське Новоград-Волинського району водій мотоцикла «Vepr» не впорався з керуванням та впав з транспортного засобу. У результаті ДТП 44-річний чоловік потрапив у реанімацію. За обома фактами розпочато досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують причини та обставини події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 11 жовтня близько 20.10 у смт Гришківцях Бердичівського району, де Lada збила юнака.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ-21154», 47-річний житель м. Бердичева, рухаючись у напрямку районного центру, скоїв наїзд на пішохода, 19-річного жителя с. Никонівки, який у цей час переходив дорогу по пішохідному переходу. У результаті ДТП пішохід отримав травми та був шпиталізований до реанімаційного відділення Бердичівської міськлікарні. Поліцією розпочато досудове розслідування»,  – повідомляють у відомстві.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня в аварії на Київській у Житомирі постраждали мама й 1,5-річна дитина.

Житомир.info


Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира Новости Бердичева Новини Миколаєва

12.10.2017 16:55