В Маріуполі проходить турнір з волейболу серед поліцейських двох областей (ФОТО, ВIДЕО)


Сьогодні, 11 жовтня, розпочався відкритий турнір Головного управління Нацполіції в Донецькій області з волейболу, в якому бере участь команда поліцейських Хмельниччини. Загалом за першість змагаються 10 збірних.
Проект «Схід і Захід - разом», який починався зі співпраці поліції Донеччини та Закарпаття, в цьому році охопив також Хмельниччину. У рамках зміцнення партнерства в прифронтовому регіоні триває спортивний тиждень: вчора завершилися футбольні змагання, а сьогодні стартував дводенний турнір з волейболу.
Аби з’ясувати, хто стійкіший та обмінятися досвідом, на майданчик вийшли команди головних управлінь двох областей, а також збірні територіальних підрозділів поліції Донеччини, управлінь патрульної поліції в Краматорську, Слов’янську та Маріуполі.
Бойовий настрій задали діти з «Ліги майбутніх поліцейських», які підняли прапор України.
Команда Хмельницької області вже має чималий досвід участі у змаганнях.
- Ми виграли першість з силових структур, де брали участь Національна поліція, Державна прикордонна служба, Державна служба з надзвичайних ситуацій. Наразі отримаємо новий досвід, - розповідає хмельницький волейболіст Едуард Бистрицький, який працює в поліції більше 10 років і стільки ж грає у волейбол.
Для поліції ж Донеччини, яка три роки несе службу в зоні антитерористичної операції, це нова практика.
- Граємо разом рідко, всі в різних командах, але кожен постійно тренується, не менше 2-3 ра на тиждень, - каже помічник слідчого з Волновахи Андрій Степанищенко. У Волноваськомі відділі поліції для цього обладнано спортзал.
Донецькі поліцейські впевнені, що такі змагання розвивають психологічну та фізичну стійкість, необхідну у щоденній роботі правоохоронця.
- Налаштовані по-бойовому, готові поборотися за перемогу. Для цього ми і йдемо в поліцію, щоб викладатися на повну, - впевнений спортсмен з команди патрульної поліції Краматорська та Слов’янська Антон Кнерцер.
Хлопець прийшов у поліцію з цивільної професії, зараз проходить підготовку у Донецькому юридичному інституті та невдовзі вийде на патрулювання.
Єдина дівчина на змаганнях – Ірина Савлук з команди управління патрульної поліції Маріуполя. В органах внутрішніх справ працює більше року.
- До цього працювала у банку. Але завжди хотілося працювати в поліції, з людьми, на вулицях. А волейболом займаюся з дитинства, - посміхається дівчина.
На гру учасників надихав оркестр поліції Донецької області.
Фінал та урочисте закриття турніру відбудуться завтра, 12 жовтня у фізкультурно-оздоровчому комплексі ММК ім. Ілліча м. Маріуполя.












Відділ комунікації поліції
Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Волновахи

11.10.2017 15:45