У Жовківському районі у ДТП загинула 20-річна дівчина

У Жовківському районі у ДТП загинула 20-річна дівчина
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що
водій, котрий першим скоїв наїзд на пішохода та поїхав з місця події, госпіталізований з гіпертонічним кризом.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 5 жовтня близько 20.00 на автодорозі «Львів-Київ» у селі Малехів Жовківського району.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 20-річну дівчину, мешканку одного з сіл Жовківського району, котра переходила проїзну частину у невстановленому місці та поїхав з місця ДТП. Окрім того, в подальшому на неї здійснив наїзд ще один автомобіль - ВАЗ, водій якого, 22-річний мешканець Львівської області, залишився на місці пригоди.

Від отриманих травм дівчина померла на місці події.

Поліцейські розпочали слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи водія, котрий збив дівчину та розшуку автомобіля, яким було скоєно перший наїзд на неї. Проте, о першій ночі 6 жовтня, до Перемишлянського відділення поліції звернувся 20-річний мешканець міста Перемишляни, котрий повідомив, що кілька годин тому він, керуючи автомобілем «Фольксваген Джетта», скоїв наїзд на пішохода та поїхав з місця події.

Встановлено, що саме цей чоловік і скоїв першим наїзд на дівчину в селі Малехів. На даний час водій з гіпертонічним кризом перебуває у реанімаційному відділенні однієї з лікарень.

Поліцейські проводять слідчі дії, призначено ряд експертиз, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Жовкви

06.10.2017 11:54